2022 YKS Sonuçlarına Göre Bölümümüze Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler için Önemli DuyuruTüm Duyurular
AĞU

Değerli Öğrencilerimiz,

YTÜ Ailesine ve Bölümümüze hoş geldiniz.

Üniversitemizi ve bölümümüzü kazanarak gösterdiğiniz başarı için sizleri tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz. Umuyoruz ki bu güzel başlangıcınız sizlere yeni ve daha güzel kapılar açacaktır.

2022-YKS Sonuçlarına göre bölümümüze kayıt hakkı kazananların kayıtları, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın web sayfasında belirtilen tarihlerde gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Kayıt işleminizi sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilmek için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın web sayfasında yer alan duyurudaki bilgileri dikkatle inceleyiniz. Kayıt işlemlerine ilişkin tüm bilgiler için tıklayınız.