2024 Öğretim Planı İntibak İşlemleri - 3Tüm Duyurular
08
EYL

Değerli Öğrencilerimiz,
2024 Müfredatına geçiş işlemleri tamamlanmıştır. Öğrencilerimizin aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.
1) Öğrencilerimiz OBS'den indirebilecekleri Öğrenci Not Çizelgesi (Transkript) üzerinden geçiş sonrası oluşan güncel AGNO'sunu ve Tamamlanan İngilizce Kredi Sayısını kontrol etmelidir.
2) Öğrencilerimiz OBS'de Ders ve Dönem İşlemleri menüsünde Müfredat Durumu içinde yer alan Müfredat Durumunu Yazdır'a tıklayarak indirebilecekleri Öğrenci Müfredat Durum Formunu da dikkatlice incelemelidir.  Bu formda bugüne kadar alıpta başarılı ve/veya başarısız olduğunuz bütün derslerin yer alıp almadığı kontrol edilmelidir.
Eğer transkriptiniz ve Öğrenci Müfredat Durum formunuzda herhangi bir problem yoksa bu belgelerin çıktısını alarak, her bir sayfasına İntibakımı kabul ettim - Ad Soyad - Tarih yazarak imzalayınız. Islak imzalı bu belgeleri PDF formatında aşağıda verilen link yardımıyla (FORM 3) 11 Eylül 2024 Çarşamba günü 17.00'ye kadar sisteme yükleyiniz. 
FORM 3 için tıklayınız.
NOT 1) Eğer transkriptinizde ve/veya Öğrenci Müfredat Durum formunuzda herhangi bir problem olduğunu düşünüyorsanız, 11 Eylül 2024 Çarşamba günü 17.00'ye kadar ilgili problemi mduldul@yildiz.edu.tr adresine e-posta ile veya (212) 383 4345 nolu telefon aracılığıyla Bölüm Başkanlığımıza bildirmeniz gerekmektedir.  
NOT 2) 2018 Müfredatı ile öğrenimine devam edecek olan öğrencilerimizin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.