BAHAR Dönemi Ders Kayıtları hk.Tüm Duyurular
ŞUB

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı BAHAR yarıyılı ders kayıt işlemleri 13-16 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Ders kayıt takvimi aşağıda belirtilmiştir.

Yukarıda da belirtildiği gibi, bu eğitim-öğretim yılı itibariyle ders kayıtlarını izleyen bağımsız ders kaydının hemen ardından BAHAR döneminin üçüncü haftası sonuna kadar (21 Şubat-08 Mart 2024 arası) öğrenci, katkı payını yatırarak sistem üzerinden ders kaydını gerçekleştirebilecektir. Bu tarihlerde öğrenci ders silme işlemi yapamayacak olup maximum kredi sınırı içerisinde olmak kaydıyla yeni ders kaydı yapabilecektir.

Belirlenen bu tarihler (21 Şubat-08 Mart 2024) YTÜ Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği'nin 20-c maddesinde geçen ve mazereti uygun görülen öğrenciler için verilen mazeretli ders kayıt tarihini de içerdiğinden akademik takvimde yer alan bu tarihlerden sonra fakülte yönetim kurulu kararı ile de dahil olmak üzere ders kaydı yapılamayacaktır.

Ders Kayıt Kılavuzları ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.