Tez danışmanı atanması hk.Tüm Duyurular
MART

Tez danışmanı ataması yapılmayan Lisansüstü öğrencilerimizin dikkatine!

YTÜ Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği Senato Esasları gereğince; Tezli Yüksek Lisans programlarında en geç birinci, Doktora programlarında ise en geç ikinci yarıyılın sonuna kadar tez danışmanı ataması yapılmalıdır.

Bu nedenle; bugüne kadar danışman ataması yapılmayan Anabilim dalımız bütün Yüksek Lisans öğrencileri ile 2023-2024 GÜZ dönemi ve öncesi kayıtlı Doktora öğrencilerinin lisansustu.yildiz.edu.tr adresinden danışman atama sürecini başlatarak, tez danışmanı öneri formlarını Anabilim Dalı Başkanlığı'na vermeleri gerekmektedir.

Danışmanı belli olmayan öğrencilerin danışman yönlendirmesi yapılabilmesi için Anabilim Dalı Başkanlığı'na başvurmaları gerekmektedir. Bu süreçte herhangi bir girişimde bulunmayan öğrencilerin FBE Lisansüstü Yönetmelik hükümlerince karşılaşabilecekleri sorunların sorumluluğunun  kendilerine ait olacağı bilinmelidir.