Yüzyüze dersler hk.Tüm Duyurular
MART

2020-2021 BAHAR döneminde hem uzaktan eğitimle hem de örgün eğitimle yapılacak olan dersler aşağıdadır:

Ders Adı: MAT1152 Lineer Cebir 2, Ders Gün ve Saati: Pazartesi 11:00-12:50, Derslik: B1-A06

Perşembe 16:00-17:50, Derslik: B1-A06

Ders Adı: MAT3152 Diferansiyel Geometri 2, Ders Gün ve Saati: Salı 09:00-11:50, Derslik: B1-A06

NOT: Örgün eğitime katılmak isteyen öğrenciler, dersin öğretim üyesine e-posta göndererek taleplerini bildirecek ve gelen taleplere göre dersin öğretim üyesi tarafından belirlenen öğrenciler randevulu olarak ders saatinde sosyal mesafe kuralı gözetilerek sınıfta yerini alacaktır. Randevu almayan hiçbir öğrencinin örgün olarak verilen derse katılmasına izin verilmeyecektir. Örgün eğitime katılma talebi olmayanlar aynı dersi Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sistemi (https://online.yildiz.edu.tr) üzerinden online olarak takip edebilecektir. Öğrencilerimiz sisteme USIS/GSIS kullanıcı adı ve şifre bilgileri ile giriş yapacaklardır.